Trots

Trots

Nederlanders zijn te weinig trots op zichzelf

Wij, Evy en Meike, vinden dat we met zijn allen wat meer trots mogen zijn op ons zelf. Trots omdat je voor het eerst een fietsenband hebt geplakt. Trots omdat je eindelijk je diploma hebt gehaald. Trots op de grote dingen maar ook zeker op de kleine dingen. Hoe mooi zou het zijn, als we deze trots ook kunnen dragen? Als snel wordt er gedacht dat je arrogant bent, als je je trots uitspreekt. Wij zijn van mening dat we onze trots momenten veel meer mogen delen met de buitenwereld.

Trots mag je dragen!

Daarom hebben we kettingen en sleutelhangers gemaakt zodat je je trots kan dragen. Door de verschillende uitvoeringen is het voor iedereen toegankelijk. Leuk om te kopen voor jezelf of een ander, daarom gaat het samen met een verpakking bestaande uit natuurlijke materialen.

Mijn rol binnen dit project

Samen hebben Meike en ik het concept ontwikkeld en uitgewerkt. Tijdens de afrondende fase heb ik me meer gericht op fotografie en heeft Meike zich gericht op de vormgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *